Miercuri, 14 februarie curent, s-a desfășurat o vizită de lucru, în localitatea Chirileni. Grupul de lucru format din  reprezentanți ai secțiilor și direcțiilor, sub conducerea,  doamnei  Ludmila Guzun, președintele raionului Ungheni, cu participarea primarului, domnul Iurie Stoica, s-au documentat cu problemele existente din teritoriu, vizitînd instituțiile publice, identificînd problemele, venind  și cu unele soluții.

Necesitățile majore ale comunei sunt: construcţia şi  reparaţia de drumurilor, aprovizionarea cu apă potabilă de calitate, renovarea sediilor instituțiilor publice, aprecierea stării tehnice a clădirii Oficiul Medicilor de Familie, finisarea reparației clădirii căminului cultural care a fost recent reparată  necalitativ.

Acestea și alte probleme au fost discutate detaliat în ședința de totalizare cu participarea consilierilor locali, angajați ai primăriei, reprezentanți ai societății civile și alți cetățeni.

Doamna Ludmila Guzun a apreciat înalt eforturile APL Chirileni, comunității în soluționarea problemelor din teritoriu, a vorbit despre proiectele realizate dar și cele planificate ale Consiliului Raional.

După ședința de totalizare, doamna președintă, a primit în audiență cetățeni cu diverse probleme.