Azi, 21 martie, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni a avut loc întâlnirea ministrului Afacerilor interne, Alexandru Jizdan, cu factorii de decizie din raionul Ungheni.

În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte de interes comun privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne și a instituțiilor subordonate, dar și despre problemele actuale cu care se confruntă societatea în prezent și rolul conlucrării între APL și poliție.

Astfel, ministrul Alexandru Jizdan a vorbit despre schimbările care au avut loc în cadrul MAI, proiectele care se desfășoară în present și anume: proiectul buna vecinătate, poliția comunitară, construcția unui centru de instruire pentru angajații MAI, asigurarea acestora cu mașini și apartamente de serviciu, necesitatea majorării salariilor în vederea eradicării corupției ș.a.

Ministrul a menționat despre pericolele ce se ascund în spatele tehnologiilor informaționale, îndeosebi despre jocurile online în care sunt atrași copii în ultima perioadă și care duc la urmări grave. A îndemnat părinții sa-și monitorizeze copii atunci când aceștia se află în mediul virtual.

Şedinţa s-a încheiat cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri.