𝐀𝐩𝐞𝐥 𝐝𝐞𝐬𝐜𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥𝐞 𝐎𝐃𝐀 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐫𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐚̆.

Pentru toți #antreprenorii din raionul Ungheni!

❗Organizația de Dezvoltare a Antreprenoriatului (ODA) anunță despre activarea procesului de recepționare a cererilor de finanțare nerambursabilă, pentru mai multe programe de suport:

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, Componenta II, cu suport financiar nerambursabil de maximum 70% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 200 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧, cu suport financiar nerambursabil pentru antreprenoarele debutante, de maximum 80% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 200 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧, cu suport financiar nerambursabil pentru întreprinderile în dezvoltare, de maximum 80% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 600 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐏𝐀𝐑𝐄 𝟏+𝟐, componenta II, cu suport financiar nerambursabil, în baza Regulii 1+1, de maximum 50% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 250 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐏𝐀𝐑𝐄 𝟏+𝟐, componenta III -cu suport financiar nerambursabil în baza „Regulii 1+2”, de maximum 70% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 500 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐄𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐌𝐢𝐣𝐥𝐨𝐜𝐢𝐢, cu suport financiar nerambursabil de maximum 70% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 500 000 de lei.

✔𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐜𝐢 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐣𝐥𝐨𝐜𝐢𝐢, cu suport financiar nerambursabil de maximum 70% din suma proiectului investițional, și care poate ajunge până la 500 000 de lei.

De asemenea, rămâne activă înregistrarea la 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐥𝐚 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐬̦𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐈̂𝐌𝐌. Suma maximă care poate fi accesată în prezent în cadrul programului este de 600 000 lei (sursele Băncii Mondiale).

Pentru informații detaliate despre condițiile de eligibilitate a programelor, accesați pagina web oficială: www.oda.md și Ghidul de aplicare la program.