Multstimaţi vameşi ai raionului Ungheni!

Ziua Lucrătorului Vamal este o apreciere a acestei munci şi o ocazie pentru a evalua calea parcursă, a evidenţia rezultatele obţinute, dar şi problemele nesoluţionate şi desigur, a contura perspectivele pe viitor.

Cu această ocazie, în numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, permiteţi-mi să Vă adresez cele mai sincere felicitări, dorindu-vă mari succese şi realizări pe plan profesional.

Aniversarea Zilei profesionale şi celor 24 de ani de la crearea sistemului vamal naţional, sărbătoarea profesională este un prilej de consolidare a întregului efectiv şi de valorificare a capacităţilor instituţionale pentru îndeplinirea misiunii organelor vamale. Succesele sistemului vamal reprezintă rezultatele activităţii tuturor colaboratorilor săi, care zilnic manifestă un grad înalt de profesionalism, devotament şi onestitate în exercitarea atribuţiilor funcţionale.

Vă dorim stimaţi colaboratori ai serviciului vamal din raionul Ungheni şi din întreaga ţară, sănătate, fericire, bunăstare, un cer senin, împlinirea dorinţelor, bucurii alături de cei dragi şi mari succese în activitatea Dumneavoastră.

 

Cu profund respect

Preşedintele raionului Ungheni              Ludmila GUZUN