Datorită înfrățirii între raionul Ungheni și județul Maramureș, am avut oportunitatea de a prezenta raionul Ungheni în cadrul expoziției ”Zilele Internaționale ale Producătorilor” din Baia Mare, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie din Maramureș, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș. Târgul a reunit peste 40 de expozanți din România (Maramureș), Republica Moldova, Franța, Polonia, Lituania, Ungaria și Slovacia.

Am povestit cu plăcere vizitatorilor despre raionul Ungheni, producătorii locali și punctele de atracție turistică, îndemnând să viziteze localitățile noastre! Un strop de culoare în program au adus solista Viorica Crețu și ansamblul folcloric ”Hora de la Prut”, încântând publicul cu o prestație deosebită și motive muzicale incitante.

De asemenea, în aceeași perioadă filiala Ungheni a organizat o misiune economică cu multiple întâlniri și vizite a agenților economici din raionul Ungheni cu potențiali parteneri din județul Maramureș.

Mulțumim mult organizatorilor și exprimăm gratitudinea partenerilor noștri- Consiliul Județean Maramureș, Camera de Comerț și Industrie a Județului Maramureș, Primăria municipiului Ungheni, pentru suportul acordat. De asemenea, mulțumim separate pentru mostrele oferite de către Vinăria Ungheni, Covoare Ungheni, Vinăria Domaine la Prut, Rezervatia Naturala Plaiul Fagului, Dulce Plai, Danova, Magvi, Rico Mario, Ceramic-art Ungheni, Zona Economica Libera Ungheni-Business.