Vă reamintim că în cadrul Programului ”EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană, implementat de PNUD și UNICEF Moldova, mâine, 11 decembrie 2020, de la ora 9:30 va avea loc seminarul de instruire online „Procesul de monitorizare și evaluare a strategiilor de dezvoltare locală (procesul, cadrul instituțional, procedurile scrise și modelele de documente pentru M&E)”.

La seminar sunt invitați: primari, secretari ai Consiliilor locale, consilieri locali/municipali/raionali, reprezentanți ai Consiliilor Raionale Cahul și Ungheni, membri ai Comitetelor de monitorizare și evaluare a strategiilor din regiunile-cheie Cahul și Ungheni, specialiști în atragerea investițiilor, cât și alte persoane interesate. Seminarul va fi teoretico-aplicativ cu prezentarea modelelor de documente utilizate în procesul de M&E.

În acest context, ne adresăm repetat către Dvs cu rugămintea de a asigura participarea la eveniment a 1-2 persoane din localitate, care sunt implicate în procesele de monitorizare și evaluare a strategiilor și programelor de dezvoltare locală.

Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM.

Link Zoom: https://undp.zoom.us/j/86403337157