Conferința de presă

În data de 22 februarie, curent, va avea loc conferința de presă organizată în cadrul  proiectului ”Îmbunătățirea nivelului de pregătire în cazul situațiilor de urgență a structurilor medicale și a populației din Ucraina si Republica Moldova”, finanţat de Comisia Europeană.

În cadrul evenimentului va avea loc prezentarea conceptului Centrului de Telemedicină-proiect-pilot creat în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Raional Ungheni, precum și alte activități realizate de parteneri.

Grup țintă: reprezentanți mass-media, părți cointeresate și potențiali beneficiari

Locația: Sala de ședințe, IMSP Spitalul raional Ungheni

Ora: 14.00

Proiectul „Îmbunătățirea nivelului de pregătire în cazul situațiilor de urgență a structurilor medicale și a populației din Ucraina si Republica Moldova”, nr. 83249068, este iimplementat în  Programul de Cooperare Teritorială Republica Moldova – Ucraina în cadrul  Parteneriatului Estic (EaPTC), co-finanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul pentru Parteneriatul Estiic. Bugetul total al proiectului este de 336 528 euro, dintre care 291 848 euro este contribuția finanțatorului.

Programele de cooperare teritorială deschid o șansă țărilor Parteneriatului Estic să identifice și să abordeze împreună provocările comune din regiunile lor de frontieră în vederea unei dezvoltări economice și sociale durabile la nivel local. EaPTC cuprinde patru programe de cooperare teritorială: Armenia – Georgia, Azerbaidjan – Georgia, Belarus – Ucraina și Moldova – Ucraina. Contribuția generală a Uniunii Europene la implementarea Programului EaPTC este de 12,5 milioane de euro.

        Common Challenges – Joint Solutions                                           www.eaptc.eu