Joi, 25 mai 2023, începând cu ora 8:00 – 17:00, în incintele Instituției Medico-Sanitară Publică Centrul de Sănătate Ungheni și Instituția Medicală Centrul Stomatologic Raional Ungheni va fi organizată Ziua Ușilor Deschise.

Cu acest prilej, instituțiile vor acorda consultații copiilor, pensionarelor, persoanelor social vulnerabile, persoanelor cu dizabilități și refugiaților din Ucraina, precum și altor persoane cu necesități urgente de diagnosticare în mod gratuit.

IMSP Centrul de Sănătate Ungheni a fost dotat recent cu un  complex Radiologic digital de ultimă generație care va garanta calitatea maximă a imaginii în procesul de diagnosticare, astfel toți doritorii se pot apropia pentru consultații gratuite și realiza investigații necesare.

In paralel, IM Centrul Stomatologic Raional Ungheni a fost dotat cu echipamente dentare moderne care vor permite realizarea metodelor avansate de diagnosticare și tratament. Medicii stomatologi vor oferi consultații absolut gratuite persoanelor care vor veni la examinare în ziua respectivă.

Toți doritori sunt așteptați la ÎM Centrul Stomatologic raional Ungheni pe str. Națională 37 și la IMSP CS Ungheni pe str. Romana 27.

Echipamentul medical menționat a fost procurat în cadrul proiectului „Suport comunităților moldovenești în găzduirea refugiaților ucraineni”, finanțat de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova.