În data de 14.07.2020 colaboratorii Direcției Centrul Sănătate Publică Ungheni din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP), au distribuit materiale informative și au informat agenții economici din domeniul comerțului, mun. Ungheni, privind regulile de bază care trebuie să se respecte pentru ca să reducem, cu toți împreună, riscul de infectare și raspândire a virusului COVID-19.

Colaboratorii Secției Economie și Reforme urmează să distribuie materialele menționate în localitățile rurale ale raionului.

Reamintim, că începând cu data de 01 iulie, curent, Consiliul raional Ungheni de comun cu Direcția Centrul Sănătate Publică Ungheni a dat start campaniei „Protejați și responsabili pentru o comunitate sănătoasă”. Una din activitățile propuse este elaborarea materialelor de informare care urmează a fi amplasate în unitățile comerciale și de transport public, ca spații cu risc major de infectare. Campania este sustinuta de partenerii locali precum Direcția Centrul Sănătate Publică Ungheni, IMSP din raionul Ungheni, Inspectoratul de Politie Ungheni, Centrul raional de Tineret, filiala Crucii Roșii Ungheni, mass-media, etc.

De asemenea, le mulțumim sponsorilor: SRL „Agrosfera-BM”, SRL”Avecom-Net”, SA”RicoMario”, ICS ,,Lear Corporation”SRL.

 
 

Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului