Această săptămînă este dedicată evenimentelor frumoase la care au participat sau au fost promovați agenții economici din raionul Ungheni!

Ciclul evenimentelor, continuă cu Expoziția internațională specializată TOURISM .LEISURE. HOTELS care este singura expoziție din Republica Moldova în domeniul turismului și agrementului. Printre participanții TOURISM.LEISURE.HOTELS se regăsesc ministere de resort și birouri naționale de turism, asociații obștești, operatori turistici, agenții de turism, companii aeriene, transportatori, hoteluri, stațiuni, moteluri, pensiuni, centre de recreere, companii de asigurări.

Deoarece de mai mulți ani turismul este una din direcțiile de dezvoltare a afacerilor din raion, în special, în mediul rural, la ediția din anul 2020, Consiliul raional Ungheni a participat cu un stand de promovare a ofertei turistice din raion, care a avut parte de un interes sporit din partea vizitatorilor expoziției. Iar la activitatea de deschidere am reușit să îmbinăm frumos modernul cu tradiționalul – cu prezentări artistice am fost reprezentați de Carolina Gorun și Ansamblul Ciutura!