Stimaţi învăţători, profesori , părinţi!

Dragi elevi, scumpi absolvenţi!!

Sunteţi mesagerii unei continuităţi care are, de fiecare dată, un final – 30 mai. E sărbătoarea care pune în valoare cele mai frumoase trăsături umane: Inteligenţa, Bunătatea, Înţelepciunea, Tandreţea, iar Dumneavoastră sunteţi cei care le promovaţi în fiecare zi cu dragoste şi dăruire. Ascensiune fără muncă sistematică nu poate fi! Am ferma convingere că atât elevii, cât şi profesorii, după puţin timp, se vor bucura de vacanţă şi de concedii, proiectînd noi obiective pentru viitorul apropiat.
     Absolvenţilor le doresc succese la examene şi să-şi confirme performanţele obţinute pe parcursul anilor de studii în vederea realizării viselor, şi aspiraţiilor pe care le au.

Cu acest prilej, Consiliul raional aduce sincere mulţumiri tuturor cadrelor manageriale şi didactice, bibliotecarilor, părinţilor pentru efortul moral şi fizic depus în anul de studii 2013-2014 pentru a creşte cetăţeanul activ şi responsabil al zilei de mîine.

Anul 2014 este unul deosebit de important pentru noi, pentru Republica Moldova, pentru voi, tînăra generaţie. Liberalizarea regimului de vize ne va permite să urmăm parcursul european pentru o viaţă şi un trai mai bun.

Vă mulţumim pentru că rămîneţi în continuare altare al sacrificiului spiritual şi modele de competenţă profesională prin care creşte Viitorul ţării. Vă dorim tuturor sănătate, bunăstare şi mult succes.

Cu profund respect,

Preşedintele raionului Ungheni,     Iurie TOMA