Dragi absolvenți!

Vă îndemn să folosiți din plin competențele dezvoltate pentru a Vă realiza visele și speranțele, pentru a depăși dificultățile cu care Vă veți confrunta, să profitați de oportunitățile pe care vi le oferă societatea pentru a Vă autorealiza, dezvolta și afirma profesional. Deschizând o nouă pagină a vieții, să nu uitați de instituția în care ați învățat, nu pierdeți legătura cu cei care v-au îndrumat să deveniți inteligenți și dezvoltați multilateral. Căci, datorită pedagogilor dragi, ați dobândit nu doar cunoștințe, ci și prietenia, gustul primei victorii și deprinderea de a învăța lucruri noi.

Mult stimați Dascăli!

Vă felicit cu ocazia finalizării anului de studii și Vă aduc mulțumiri pentru educația tinerei generații și pentru aportul considerabil în promovarea imaginii raionului Ungheni la diverse concursuri și olimpiade școlare. Sunteți remarcați prin profesionalism, poziție civică activă și deschidere față de tot ce este nou. Vă doresc să aveți parte în continuare de sănătate, realizări deosebite și spirit inovativ.

Dragi părinți!

Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, fericirea prieteniei – toate sunt experimentate de inimile Dvs. de părinte. Și, indiferent, unde vor merge fiii și fiicele Dumneavoastră, casa părintească va rămâne “începutul începuturilor” și „leagănul copilăriei”.

Dragi elevi!

În viitor, fără îndoială, Vă așteaptă noi descoperiri, succese semnificative și bucuria celor mai serioase rezultate. Astăzi, mai aveți încă șansa prețioasă de a mai fi elevi, fericiți și fără griji. Nu pierdeţi nici o clipă din Vacanța mare, astfel ca la 1 septembrie să reveniţi în bănci cu noi impresii, sănătoşi și dornici de carte.

Absolvenților, mult succes la examene și tuturor o Vacanță minunată!

Cu respect,

Președintele raionului

Dionisie Ternovschi