Sincere felicitări şi mulţumiri aducem ansamblului folcloric „Codrenii” din oraşul Corneşti, conducător artistic, doamna Ina Bileţchi, pentru prestaţia deosebită de care au dat dovadă participînd în data de 9 mai curent la Festivalul Internaţional „Drag mi-ii cîntecul şi jocul”, desfăşurat în oraşul Paşcani, judeţul Iaşi, România.

Este vorba de un festival organizat în cadrul proiectului România-Moldova-Ucraina, la care grupul folcloric din oraşul Corneşti a ocupat 4 locuri de frunte şi anume la secţiunile: grup vocal, grup folcloric, solist vocal şi solist instrumentist. Alte medalii, diplome şi loc de frunte au obţinut şi la festivalul „Pe plaiuri buzoiene”, ce s-a desfăşurat în oraşul Buzău, România, în perioada 22-23 mai curent.

Tradiţiile şi folclorul moldovenesc au fost redate cu pasiune şi dragoste de ţară, lucru apreciat de juriul festivalului.

În numele Consiliului raional Ungheni, aducem mulţumiri fiecărui membru al ansablului „Codrenii” în parte, doamnei Ina Bileţchi, conducător artistic, pentru că reuşesc de fiecare dată să ducă faima raionului Ungheni peste hotarele oraşului şi ale ţării. La mai mult şi la mai mare!