Dragi studenţi din raionul Ungheni!

De ziua voastră internaţională, în numele meu personal şi al Consiliului raional Ungheni, adresăm sincere felicitări şi succese studenţilor celor trei colegii din oraşul Ungheni, şi anume Colegiul de Medicină, Colegiul Agroindustrial şi Colegiul Poliţiei de Frontieră. Vă dorim să rămâneţi mereu la fel de energici, plini de viaţă, creativi şi frumoşi, să faceţi faţă tuturor provocărilor şi să savuraţi viaţa din plin!

Să aveţi parte de multe realizări, fericire, şanse de afirmare şi un viitor aşa cum vi-l doriţi! Bucuraţi-vă din plin de anii de studenţie, implicaţi-vă în cât mai multe activităţi interesante şi încercaţi să răsturnaţi şi munţii pentru a face o schimbare pozitivă în societatea în care trăim!

Fie ca munca de zi cu zi pe care o depuneţi la colegiile din raion, să vă aducă împlinirea viselor deoarece tinereţea reprezintă nu atît o perioadă a vieţii, cît o stare de spirit, de efect al vîrstei şi o calitate a imaginaţiei.

Indiferent de specializare, Voi, sunteţi speranţa raionului şi a ţării, de voi depinde cum va arata oraşul Ungheni şi Republica Moldova mîine, voi sunteţi ceea ce merită Republica Moldova, voinţa, dinamica, forţa, încrederea şi capacitatea. Felicitări!

Cu profund respect

Preşedintele raionulu Ungheni              Ludmila GUZUN