Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Stimați colegi,

Cu ocazia Zilei Funcționarului Public, Consiliul raional Ungheni aduce cele mai calde felicitări tuturor angajaților care activează în cadrul serviciului public.

Funcţionarul public este reprezentantul statului care se află în prim-planul interacţiunii cu cetăţenii, ale căror interese trebuie să le satisfacă pe deplin. De aceea, misiunea funcţionarilor publici este să sporească încrederea cetăţenilor în instituţiile statului și să contribuie la fortificarea statului de drept.

Dezvoltarea şi bunăstarea raionului nostru depinde de profesionismul, experienţa, dăruirea şi efortul Dvs. Consiliul raional Ungheni transmite tuturor funcționarilor publici din raion si din intreaga țară, cuvinte de mulțumire și profundă gratitudine pentru activitatea nobilă realizată zilnic, pentru profesionalismul și sacrificiul de care dau dovadă. 

Vă urăm multă sănătate, noi performanțe în tot ceea ce faceți pentru binele comunității. Fie ca serviciile prestate de către instituțiile în care activați să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor Republicii Moldova, iar munca dumneavoastră să contribuie la dezvoltarea unei administraţii moderne şi eficiente, bazată pe resurse umane de calitate.

Cu deosebită considerație,

Președintele raionului Ungheni,

Ludmila Guzun.