Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În conformitate  cu Planul de pregătire la Protecția Civilă a raionului Ungheni pentru anul 2021, aprobat prin dispoziția președintelui raionului nr. 02-02/1-5 din 11.01.2021, dispoziția președintelui raionului nr. 18-02/1-5 din 11.02.2021 ”Cu privire la desfășurarea antrenamentului la Protecția Civilă cu efectivul punctului de dirijare al raionului”, la data de 18 februarie curent, în sala de ședințe a Direcției Situații Excepționale  din mun. Ungheni,  s-a desfășurat antrenamentul la Protecția Civilă cu efectivul punctului de dirijare al raionului, cu participarea colaboratorilor din Aparatul președintelui raionului, serviciilor desconcentrate și descentralizate.

Ordinea de zi a inclus 3 chestiuni:

  1. Cu privire la precizarea efectivului Punctului de dirijare a raionului Ungheni la protecția civilă.
  2. Cu privire la repartizarea atribuțiilor funcționale ale efectivului Punctului de dirijare a raionului Ungheni la protecția civilă.
  3. Cu privire la situațiile excepționale posibile pe teritoriul raionului Ungheni.

Autor: Diana Reguș, speciaist, Aparatul președintelui raionului