Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ANUNȚ!!!

Stimaţi cetăţeni, în legătură cu situaţia epidimiologică din Republica Moldova Casa Naţională de Asigurări Sociale a determinat:

În temeiul Hotărîrilor nr.10 şi nr. 11 din 15 mai a Comisiei Naţionale  Extraordinare de Sănătate Publică  ale  Republicii  Moldova şi întru executarea prevederilor Dispoziţiei nr.33 din  29 mai  2020  „Cu privire la organizarea deservirii beneficiarilor de către Casele Teritoriale de Asigurări Sociale”

Se instituie pentru perioada 01-30 iunie 2020  următorul regim de desfăşurare a activităţilor de deservire a beneficiarilor  în cadrul Front Office Casa Teritorială de Asigurări Sociale Ungheni :

– în zilele de    luni, marţi şi miercuri, vor fi deserviţi solicitanţii/beneficiarii de pensii, alocaţii şi ajutor de deces;

– în zilele de   joi şi vineri, vor fi deserviţi solicitanţii/beneficiarii de indemnizaţii adresate familiilor cu copii, indemnizaţii de maternitate şi paternale;

– zilnic, de luni pînă vineri, se deservesc persoanele fizice şi juridice, plătitori de contribuţii la bugetul asigurărilor sociale de stat;

  • Deservirea beneficiarilor se va efectua în zilele stabilite, conform pct.1, de la 00 pînă la 14.00, fără pauză de prînz.
  • Astfel asigurarea şi organizarea procesului de recepţionare a actelor de la solicitanţi la nivelul maxim cu strictă respectare a regulilor şi normelor sanitare obligatorii în scopul prevenirii răspîndirii Coronavirusului de tip nou (COVID-19) şi anume:

– intrarea solicitanţilor se permite doar dacă se poartă mască de protecţie şi mănuşi;

– la intrarea în Casa Teritorială fiecare solicitant să folosească dezinfectant de mîini;

– să asigure păstrarea distanţei sociale necesare de cel puţin un metru faţă de celelalte persoane.               

                                           

                   Administraţia CTAS Ungheni

     relaţii la telefonul : 0236-2-79-42  ,      0236-2-69-92