Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Stimați parteneri,

Stimati antreprenori,

Vă invităm la cel de-al 2-lea webinar „Șomaj parțial versus concedieri: o imagine de ansamblu asupra măsurilor convenite de angajatori și lucrători prin dialog social în timpul crizei Covid-19” din seria de seminarii de relații de muncă pentru IMM-urile din Moldova, care vizează creșterea gradului de conștientizare în rândul IMM-urilor cu privire la relațiile de ocupare a forței de muncă și relațiile de muncă de criză și post-criză.

Activitatea este implementată în parteneriat cu Oficiul Național de Coordonare al Organizației Internaționale a Muncii (OIM) din Moldova și este susținută de Uniunea Europeană.

Webinarul va avea loc în limba română pe data de 27 iulie, 11: 00-12 : 30 (ora locală).

Prezentatori: Cristina Mihes, Senior Specialist în Dialog Social și Dreptul Muncii și punct focal regional pentru standardul internațional al muncii în Echipa OIM pentru muncă decentă / Biroul de țară pentru Europa Centrală și de Est

Co-prezentatori: Vladislav Caminschi, director executiv al Confederației Naționale a Angajatorilor din Republica Moldova
Dorin Josanu, expert în domeniul legislației muncii

Link pentru a vă înregistra la eveniment: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_bVdtDnabTbi9P1yNw455Ig