Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

În mod tradițional, oamenii din generații diferite marchează această sărbătoare cu o dispoziție specială, căci tinerețea nu e doar o perioadă a vieții, ci o stare sufletească.

Ziua Națională a Tineretului este o sărbătoare a elanului și curajului, a căutării și descoperirilor, a realizării celor mai îndrăznețe speranțe!

Sunt mândru de tinerii care înregistrează mari succese, răspunzând la toate cerințele timpului și care promit să devină specialiști minunați, organizatori excelenți, profesioniști talentați, oameni integri cu verticalitate, atenți față de oameni și prietenoși cu mediul ambiant, purtând respect față de istoria țării și continuând tradițiile poporului.

Vă doresc o viață intensă și variată, să fie loc în ea pentru toate – încredere în propriile forțe și curaj, studii și știință, odihnă și lucru, dragoste și prietenie, pasiune și perseverență!

Păstrați elanul tinereții și la maturitate!

 

Cu prețuire,

Ghenadi MITRIUC

Președintele raionului Ungheni