O nouă medalie de aur a Expoziţie naţionale „Fabricat în Moldova” a ajuns la Ungheni, la Consiliul raional. Evenimentul s-a produs pe 30 ianuarie, iar distincţia a fost conferită pentru prezentări performante la această expoziţie unicală, aflată la ediţia a XIII-a.

De menţiona tcă e pentru a treia oară consecutive cînd Consiliul rational Ungheni se învredniceşte de medalia de aur a Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”. Preşedintele raionului, Iurie Toma, s-a declarat satisfăcut de performanţă, subliniind că meritul aparţine agenţilor economici din teritoriu, celor care s-au implicat şi au muncit pentru ca raionul Ungheni să se prezinte cu tot ce are mai bun la expoziţie. „Le mulţumesc tuturor pentru efort, pentru activitatea pe care o desfăşoară. Vom face tot posibilul şi în continuare pentru a susţine dezvoltarea businessului mic, pentru a promova agenţii economici şi produsele autohtone ”, a menţionat dînsul.

 

              

 

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Palatul Republicii şi la ea au participat Preşedintele Parlamentului, Igor Corman, ministrul agriculturii Vasile Bumacov, numeroşi demnitari, agenţi economici, reprezentanţi ai corpului diplomatic. Trofeele au fost înmînate de către Lilia Bolocan, director general al Agenţiei de Stat pentru Proprietate Intelectuală, şi Gheorghe Cucu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Republica Moldova.