Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tradițional, la 5 aprilie, în Republică este sărbătorită ,,Ziua Salvatorului”.

Salvatorii reprezintă acei profesioniști, mereu gata să lupte cu stihia apelor, să învingă nămeții, focul și să ofere speranță de viață în timpul calamităților naturale, catastrofelor și accidentelor.

Profesia de salvator este demnă de respectul cetățenilor, de aceea

nici o realizare a Dumneavoastră nu poate fi trecută cu vederea.

Cu siguranță nu există evenimente care pun în pericol viața omului,

la care să nu fiți chemați, ceea ce presupune pregătire, îndemânare, dar și vocație.

Vă apreciem și Vă suntem recunoscători pentru curajul, devotamentul și sacrificiul, de care dați dovadă în misiunile de salvare.

Accentuez că munca Salvatorilor este una din cele mai onorabile meserii, aceasta implicând în sine salvarea vieților omenești și expunerea conștientă în fața riscurilor zi de zi.

Cu prilejul zilei profesionale, Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, prosperare, perseverență, să aveți parte în continuare de reușite în activitatea profesională, mult noroc și nenumărate bucurii alături de familie și nu în ultimul rând, Vă doresc ca numărul de ieșiri să se soldeze cu numărul de întoarceri.

Cu considerație,

Dionisie Ternovschi

Președintele raionului Ungheni

Ar putea fi o imagine cu iarbă