Stimaţi automobilişti şi drumari!

De Ziua Automobiliştilor şi Drumarilor, marcată, tradiţional, în ultima duminică a lui octombrie, adresez  sincere felicitări, urări de bine şi de sănătate tuturor celor care şi-au dedicat activitatea acestei ramuri a economiei naţionale.

Istoria automobilului începe în sec. XVIII odată cu crearea motorului cu abur. Automobilul se impune cu rapiditate în ţările dezvoltate ca principal mijloc de transport. Industria constructoare de automobile ia un avânt puternic.

Pentru noi transportul înseamnă:  punctualitate,  rapiditate,   calitate, profesionalism,  siguranţă şi  respect – calităţi indispensabile unui automobilist modern, pentru care vă aducem calde mulţumiri.

În această zi, avem prilejul să ne reamintim cît de importantă este munca lucrătorilor din ramura transportului  pentru viaţa noastră cotidiană. Fie ploaie, soare sau ninsori, o prerogativă în activitatea acestora este  confortul vital al tuturor cetăţenilor ţării şi oaspeţilor, care ne vizitează.

Vă urăm sănătate, perseverenţă şi optimism. Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală.

Călătorii fără primejdii! Drum bun şi drumuri bune!

 

Cu sentumente alese, în numele Consiliului raional Ungheni,

Preşedintele raionului Ungheni

Ludmila GUZUN