29 ianuarie curent, Preşedintele raionului Ungheni, s-a întîlnit cu directorul Şcolii profesionale din Ungheni şi cu reprezentantul grupului de elevi care a participat la data de 28 noiembrie la Ziua uşilor deschise.

Ziua uşilor deschise a fost un eveniment organizat tocmai pentru a oferi posibilitatea tuturor beneficiarilor serviciilor publice să cunoască, din interior, modul în care ne desfășuram activitatea și de a ne apropia de oameni, a declarat Iurie Toma.

 

 

După prezentările efectuate, tinerii au vizitat birourile funcţionarilor din cadrul Consiliului raional Ungheni, iar după aceasta, cei interesaţi au avut ocazia de a asista la şedinţa extraordinară a Consiliului raional Ungheni.

Atunci, președintele a ascultat propunerile și doleanțelor tinerilor, și în acest sens președintele a promis un sac pentru a boxa, un set de palete pentru tenis de masă, mingi pentru baschet , fotbal şi volei.

Astfel, astazi 29 ianuarie, preşedintele raionului şi-a ţinut promisiunea şi inventarul sportiv a fost dat elevilor de la şcoala profesională din Ungheni. Directorul şcolii a mulţumit pentru surpiza făcută de preşedinte şi a declarat ca respectivele daruri vor fi folosite strict după necesitate.