Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

 

Astăzi, 07 septembrie, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni, a avut loc ședinţa comună de lucru a președintelui raionului şi a şefului Oficiului teritorial Ungheni al Cancelariei de Stat cu şefi ai serviciilor publice desconcentrate și descentralizate (selectiv), primarii unităților administrativ-teritoriale și șefi ai  instituțiilor din raion.

Înainte de a trece la ordinea de zi președintele raionului, Ghenadi MITRIUC a solicitat raport succint, despre situația actuală din domeniul pe care îl reprezintă serviciilor publice desconcentrate și descentralizate și șefilor instituțiilor din raion.

Cel mai mult s-a examinat și s-au propus idei/întrebări instituțiilor medicale, și în special, cu referire la vaccinarea împotriva COVID-19 în raionul și municipiul Ungheni.

 

În cadrul ședinței au fost examinate chestiunile:

  1. Cu privire la rezultatele procesului educațional în raionul Ungheni în anul de studii 2020-2021 și pregătirea instituțiilor de învățământ către noul an școlar 2021-2022

Informează:  Pancu Iulia, șef al Direcției educație

  1. Cu privire la rezultatele controalelor în domeniul raporturilor de muncă pe parcursul semestrului unu al anului 2021

Informează: Maler Oleg, inspector principal în Oficiul Ungheni al Inspecției teritoriale de Muncă Călărași.

 

Autor: Casian Ilina, specialist principal, Aparatul președintelui raionului