Joi, 16 aprilie curent, a avut loc Şedinţa extraordinară a Consiliului raional Ungheni. La şedinţă au participat şefii direcţiilor, secţiilor, serviciilor din subordinea Consiliului raional .

S-au înregistrat şi au fost prezenţi 27 de consilieri raionali din 35. Preşedintele şedinţei a fost desemnat dna Maria Buruiană, consilier raional                                                                                     

În cadrul şedinţei extraordinare au fost propuse pentru adoptare 3 chestiuni de pe ordinea de zi, fiind introduse altele 2. Printre chestiunile adoptate se numără, Decizia cu privire Cu privire la desemnarea candidaturilor în Consiliul electoral de circumscripție raională Ungheni, cu privire la stabilirea sarcinilor de mobilizare pentru anul 2015, Despre  executarea Deciziei nr. 1/4 din 05.03.2015 Cu privire la alocarea mijloacelor financiare. Deciziile adoptate vor fi publicate pe saitul oficial al Consiliului raional Ungheni.

 

În cadrul şedinţei, domnul Iurie Toma preşedintele raionului Ungheni a adresat un mesaj de felicitarea cu ocazia jubileului de 50 de ani domnului Victor Reznic, şef Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Ungheni, consilier raional.