Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Astăzi, 22 ianuarie 2021, în sala de protocol a Consiliului raional Ungheni s-a desfășurat ședința  grupului de lucru pentru scrierea și implementarea proiectului „Reabilitarea și extinderea apeductului magistral Zagarancea-Cornești”.

Ordinea de zi  a cuprins câteva chestiuni:

1.Necesitatea instruirii grupului de lucru în  contextul conceptului de regionalizare a serviciilor de alimentare cu apă în raionul Ungheni.

2. Prezentarea proiectului „Reabilitarea și extinderea apeductului magistral Zagarancea-Cornești”. (Raportor:  Violeta Petre, șef Centrul de Resurse și Atragere a Investițiilor)

3. Condițiile și necesarul pentru elaborarea documentației tehnice și de deviz.(Raportor: Vasile Virlan, proiectant, SRL „Apcan Proiect”)

4. Analiza și discutarea aspectelor tehnice și logistice pentru elaborarea proiectului tehnic și documentației de deviz.

Proiectul „Reabilitarea și extinderea apeductului magistral Zagarancea-Cornești” prevede reabilitarea stației de tratare a apei la apeductul interconectat Zagarancea-Cornești cu mun.Ungheni și construirea unei porțiuni de apeduct de aducțiune de 12 km.

Autor: Diana Reguș, specialist, Aparatul președintelui raionului