Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ultima ședință din anul curent a Colegiului consultativ constituit în raionul Ungheni a avut loc în această dimineață, 28 decembrie, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni, cu următoarea ordine de zi:

– Încălcările frecvente atestate în rezultatul inspectărilor efectuate la entitățile și autoritățile publice locale.

La acest subiect dna Viorica Bulat, șefa Direcției teritoriale Inspectare Financiară Ungheni a vorbit despre încălcările des întâlnite în activitate și identificarea soluțiilor pentru neadmiterea acestora.

– Măsurile întreprinse de către Inspecția pentru Protecția Mediului Ungheni pentru depistarea și prevenirea tăierilor ilicite și braconajului cinegetic în fondul forestier al ÎS ,,Silva-Centru” Ungheni, precum și în fondul forestier și fâșiile forestiere ale APL.

– Munca neremunerată în folosul comunității în r. Ungheni. Proiectele sociale realizate cu succes.

– Prezentarea propunerilor de către SPD pentru elaborarea Planului consolidat de activitate a Colegiului Consultativ pentru perioada semestrului I anul 2024.

Pe parcursul ședinței raportorii au venit cu propuneri în contextul subiectelor expuse.

Finalul ședinței a fost marcat pe o notă mai pozitivă de elevii I.P Liceul Teoretic M.Eminescu din mun.Ungheni care au distins atmosfera prin colinde și urături.

Autor: Ilinca Casian, specialist principal, Aparatul președintelui raionului