Începând de astăzi, 31 ianuarie, la Chişinău a fost deschisă ediţia a XXI – a a expoziţiei naţionale universale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”. Evenimentul durează cinci zile și este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, sub patronatul Guvernului Republicii Moldova.

Expoziția-târg Fabricat în Moldova reprezintă cea mai populară platformă expozițională și are drept scop promovarea agenților economici, stabilirea parteneriatelor și oferă posibilitatea de a comercializa produsele proprii.

Aici găsiți gastronomie locală, artizanat și handmade, legume și fructe, miere, vinuri și alte băuturi, produse textile, toate fiind fabricate în Republica Moldova.

Tradiţional, raionul Ungheni participă cu un stand comun ce reunește producători locali care tind să cucerească publicul cu produsele proprii. Dl Dionisie Ternovschi, președintele raionului și Dna Corina Slupetcaia, vicepreședinta raionului au participat la deschiderea oficială a evenimentului. Ulterior au salutat agenții economici participanți: SRL Vinăria Ungheni, SA RicoMario, SRL Danova – Prim, SRL Avicola Bogheni, SRL Svibmagtex, SRL Frigodoragro, UCOOP Ungheni, ZEL Ungheni- Business. Standul raionului cu deosebită onoare a fost vizitat de reprezentanții autorităților publice centrale și locale, Camerei de Comerț și Industrie Iași, Consulatului General al Republicii Moldova la Iași, GEN Moldova și alte asociații de profil. De asemenea s-a bucurat de atenția publicului larg.

Consiliul raional Ungheni vă invită la acest eveniment frumos!

În același timp, urează succes participanţilor la expoziţie și exprimă întreaga gratitudine pentru implicare în promovarea imaginii raionului Ungheni!