La 26 noiembrie curent, dna Tatiana Lazar vicepreședinta raionului a participat la deschiderea oficială a mini-terenului de fotbal în com.Petrești.

La eveniment au fost prezenți dl Cebotari Nicolae, secretar general al FMF, dl  Soltanici Petru, reprezentant FMF, dl Petru Langa, președintele Federației Raionale  de Fotbal.

Fotbalistul echipei republicane dl Sergiu Iepureanu a desfășurat pentru tinerii fotbaliști din Petrești un antrenament, care va rămâne în memoria tinerilor pentru mult timp.

Un aport semnificativ în realizarea   proiectului „Toți împreună” l-a acordat Federația Moldovenească  de Fotbal  prin alocarea surselor financiare pentru un covor artificial. Sursele pentru infrastructură au fost alocate de către APL de nivelul I ai com.Petrești, primar dl Sergiu Gorea, consilieri locali și voluntari. Inițiativa aparține dlui  Ghenadie Bereghici, profesor- antrenor din cadrul Școlii Sportive Raionale Ungheni.Din partea Consiliului raional Ungheni i-a fost înmânată o diplomă de gratitudine.

După deschiderea festivă,  terenul a fost testat de copii, tineret și echipa de maturi.

Autor: Diana Reguș, specialist, Aparatul președintelui raionului