Astăzi a avut loc întâlnirea bianuală a conducerii Consiliului raional Ungheni, Asociațiile OVR International, OVR Solidarite, Franța , OVR Belgia și OVR Moldova.

În cadrul întâlnirii au fost totalizate activitățile comune și proiectele din raionul Ungheni și din Republica Moldova, realizate cu suportul OVR International.

De asemenea au fost înmânate scrisori de gratitudine președinților OVR International Michel de Backer și OVR Solidarite Anne-Marie Scotto, cât și participanților la campania de salubrizare ”Împreună pentru un  Râu mai curat”.

Domnul președinte Alexandru Ciuvaga a menționat importanța relațiilor de prietenie și colaborare cu țările europene, pentru schimb de bune practici și preluarea experienței in diverse domenii. De asemenea, s-a pus accent pe educarea corectă a tinerei generații și rolul societății civile în acest proces.

După ședința oficială oaspeții au vizitat Centrul de Meșteșuguri Tradiționale ”Liliart” și galeria de arte a tinerilor artiști plastici de la Școala de arte din Ungheni.