Consiliul raional Ungheni împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, filiala Ungheni, în parteneriat cu Platforma Naţională a Femeilor din Republica Moldova Vă invită să participaţi la Masa Rotundă cu genericul  Antreprenoriatul feminin: dificultăți, oportunităţi şi acţiuni”.

Evenimentul va avea loc vineri, 15 aprilie 2016 , ora 10:00, în sala de şedinţe (sala mare) a Consiliului raional Ungheni, cu participarea reprezentanţilor Ministerului Economiei a Republicii Moldova, Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, autorităţilor publice locale, mediului privat local, ONG-urilor, etc.

Scopul discuțiilor este identificarea nevoilor în activitatea atreprenorială întilnite de către femei, informarea lor cu oportunităţile de finanţare în Republica Moldova la moment şi în viitor.

La acest eveniment sunt invitate femeile ce îşi  doresc să lanseze sau activează într-o  afacere proprie, lideri de ONG-uri, femei în calitate de primar,  etc.

Pentru detalii: 

Ludmila Ursatiev, şef Secţie Economie şi Reforme a Consiliului Raional Ungheni la numărul de telefon 067434156; 0236/2 64 35 sau la adresa de e-mail: der.ungheni@yahoo.com

Adela Enache, director Centru de Formare a CCI filiala Ungheni, 068690907 sau la adresa de e-mail: adaenache@mail.ru