Dragi elevi,                  

Potrivit unei frumoase tradiții, stabilite de-a  lungul deceniilor, anual la început de septembrie clopoțelul școlii vestește începutul unui nou an de studii și este un simbol al începutului de drum, al formării spirituale, o nouă treaptă în urcușul spre Adevăr și Frumos, Bine și Sacru. E sărbătoarea care pune în valoare cele mai frumoase trăsături umane: Inteligența, Bunătatea, Tandrețea, Înțelepciunea.Vă dorim un an plin de realizări, cunoștințe și abilități, pe care le veți aplica în situații concrete de viață. Apreciați anii de școală, căci sunt cei mai frumoși, folosiți rațional orice moment pentru a vă afirma în societate și a răscumpăra eforturile părinților!

 

Stimați profesori,

Vă mulțumim că rămâneți în continuare altare ale sacrificiului spiritual și modele de competență profesională prin care creșteți viitorul țării.  Dumneavoastră sunteți cei ce asigurați unitatea dintre prezent și viitor.

Cu prilejul începutului noului an de studii, sincere felicitări, urări de sănătate și prosperitate, succese remarcabile în activitatea profesională, ani mulți de viață rodnică!

 

Stimați părinți,

Vă doresc ca rolul primordial în educația tinerei generații să-l onorați cu demnitate, iar dragostea și dăruirea de sine pentru copii să fie răsplătită de timp prin realizările lor. Vă mulțumim pentru parteneriatul eficient, pe care îl avem cu Dumneavoastră, ce asigură calitate procesului educațional.

Vă doresc un început reușit în anul de studii 2018-2019!

 

 

Președintele Raionului Ungheni,                                             Ludmila Guzun