Stimați ofițeri și subofițeri, veterani și angajați ai Inspectoratului de Poliție

Ziua Dumneavoastră profesională, consemnată tradițional în ajunul sărbătorilor de iarnă vine să profileze sentimentul de siguranță și liniște care îl asigurați prin activitatea cotidiană.

Ziua Poliţiei Naţionale este un bun prilej, pentru a omagia poliţiştii, angajații Inspectoratului raional de Poliţie, ofiţerii operativi de sector, veteranii poliţiei, toţi cei care au îmbrăţişat profesia de poliţist, demonstrând, zi de zi, responsabilitate, profesionalism şi înalt devotament civic în onorarea obligaţiunilor de a preveni şi combate acţiunile antisociale, de a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, proprietatea publică şi cea privată.

Apropierea de viaţa comunităţii pe care o serviţi, comunicarea şi cooperarea cu localnicii în rezolvarea problemelor, participarea activă în viaţa publică vă conferă încrederea, respectul şi sprijinul cetăţenilor. E lăudabil faptul că datorită eforturilor Dumneavoastră și colaborării efective cu societatea civilă reușiți să ameliorați situația criminogenă în localitățile raionului.

Vă mulțumesc pentru devotamentul și înaltul profesionalism manifestat în munca dumneavoastră de zi cu zi, pentru eforturile depuse în îndeplinirea atribuţiilor funcţionale, pentru îmbunătăţirea indicatorilor de performanţă şi asigurarea unui climat de ordine, siguranţă şi pace socială în societate.

Vă doresc să obţineţi şi în viitor succese deosebite în importanta activitate pe care o desfăşuraţi şi să aveţi parte de multă putere de muncă, pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă în orice situaţii, iar acțiunile Dumneavoastră să contribuie la conturarea imaginii pozitive a omului legii în fața cetățenilor, cîștigându-vă titlul de prieten al comunității. Pace și sănatate în casele Dvs.

Cu profund respect ,

Preşedintele raionului Ungheni                                                           Ludmila GUZUN