Stimaţi veterani ai Marelui Război pentru Apărarea Patriei!

Anul 2016 marcheaza cea de-a 71-a aniversare de la Marea Victorie asupra fascismului. Pentru întreaga noastra societate, 9 mai reprezinta ziua memoriei, toleranţei şi a dragostei de oameni. Bunicii, taţii, fraţii, mamele şi surorile noastre au plătit cu munca și sîngele lor, cu vieţile lor pentru pace pe pamînt, pentru o viaţă liberă şi fericită a generaţiilor de după război. Această sărbătoare devine un semn al mîndriei și recunoștinței față de cei ce au făurit victoria.

 

Dragi veterani!

 

Pentru curajul şi patriotismul Vostru în lupta crîncenă contra duşmanilor ne închinăm

Vouă!

Stiu şi realizez că aţi facut acest pas pentru noi toti, cei care in prezent Vă suntem recunoscători pentru pacea, linistea si libertatea în care trăim astăzi.

Permiteţi-mi, în numele Consiliului raional Ungheni şi al meu personal, să Vă mulţumesc pentru curajul, vitejia şi eroismul Dumneavoastră.

Vă doresc multa sănătate, zile cît mai frumoase, pline de bucurii și clipe fericite alături de cei dragi. Memoria despre marele război împotriva fascismului, despre Marea Victorie, despre eroismul Dumneavoastră va dăinui veşnic în sufletele şi inimile noastre!

 

 

Cu deosebită consideratie,

Preşedintele raionului Ungheni,

Ludmila Guzun