Stimaţi lucrători ai sectorului poştal!

Permiteţi-mi să Vă aduc sincere felicitări de Ziua Mondială a Poştei şi Ziua Profesională a Lucrătorului Poştal din Republica Moldova.

În această zi, avem prilejul să ne reamintim cît de importantă este munca lucrătorulor poştali pentru viaţa noastră cotidiană şi cum multe lucruri, care nouă ni se par fireşti, de la trimiterea unei scrisori pînă la transferul rapid al unei sume de bani, ar fi, fără ei, de neconceput.

Poştaş, poştalion, poştar…Acestea ar fi unele din sinonimele mult prea cunoscutei meserii care veacuri la rând a asigurat legatura între oameni. Fie ploaie, soare sau ninsori, postasii  fac kilometri în fiecare zi pentru a ne aduce acasă scrisori, trimiteri postale sau colete.

Sărbătorind Ziua Mondială a Poştei, lumea întreagă recunoaşte importanţa serviciilor poştale şi a activităţii celor care lucrează în acest domeniu.

Poşta reprezintă un factor important în societatea informaţiei şi un instrument de comunicare esenţial care facilitează şi stimulează dezvoltarea culturală, socială şi economică.

Vă urăm multă sănătate, noi performanţe şi succese în tot ceea ce faceţi pentru binele comunităţii. Fie ca serviciile prestate de către instituţiile în care activaţi să răspundă întotdeauna aşteptărilor cetăţenilor Republicii Moldova.

La mulţi ani, poştaşi!

Cu sentumente alese, în numele Consiliului raional Ungheni,

Preşedintele raionului Ungheni

Ludmila GUZUN