La 06 februarie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional Ungheni a avut loc întrevederea cu prim-ministrul Republicii Moldova domnul Ion CHICU,  cu participarea  reprezentanților autorităților publice locale, primarilor localităților raionului, conducătorilor serviciilor desconcentrate, consilierilor raionali.

În cadrul ședinței, prim-ministrul  a vorbit despre starea economiei naționale, rezultatele anului 2019 și perspectivele pe anul 2020, a explicat investițiile publice în infrastructura rutieră, în rețelele de apeduct și canalizare, în infrastructura energetică și în iluminatul stradal.

Primarii localităților au abordat diverse probleme : lipsa infrastructurii de irigare pentru  necesitățile agriculturii, transportul public de călători, finanțarea autorităților publice locale, alimentația copiilor în grădinițe și școli, ordinea publică în localități etc.

Prim-ministrul a primit în audiență cetățeni, iar la finalul zilei a vizitat  S.A. “Covoare-Ungheni”, întreprindere din cadrul Zonei Economice Libere.

 

Poze preluate – https://www.gov.md/ro/comunicate-presa