Astazi, 13 martie, în sala de sedințe a Consiliul raional Ungheni a avut loc sesiunea de informare și comunicare a oportunităților de finanțare a afacerii gestionate de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii ODIMM. Evenimentul a fost organizat de Consiliul raional Ungheni în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie, filiala Ungheni.

La eveniment au participat antreprenorii (inclusiv beneficiarii de programe), potențiali antreprenori, precum și reprezentanții Autorităților Publice Locale.

Experții dl Alexandru Ciobanu și dna Eugenia Silii au comunicat în detalii informația privind programele care sînt în curs de implementare, precum și urmează a fi inițiate în perioada apropiată. După panelul de prezentare, a fost organizat și un panel de discuții, în cadrul căruia participanții au adresat întrebări, au venit cu propuneri și au efectuat schimb de contacte.

Spre final, reprezentanților APL le-a fost distribuită spre afișare în cadrul primăriilor informația despre Calendarul activităților pentru mediul privat pentru anul 2018 și lista cu site-urile utile pentru antreprenori.