Ultimul sunet pentru absolvenţi şi pentru ceilalţi elevi.

„Astăzi, 20 mai 2015, în toate şcolile din ţară a răsunat clopoţelul cu ultimul său sunet pentru anii de studiu 2013-2014. Şi acest an a fost o treaptă pentru voi dragi elevi, o treaptă spre cunoaştere, înţelepciune şi descoperire.

Participînd la careul solemn în cadrul L.T.”Vasile Alecsandri” din or. Ungheni, an de an am aceleaşi emoţii şi gînduri bune pentru calea voastră de mai departe dragi absolvenţi. Sunteţi pilonul pe care se sprijină societatea noastră de mîine, sunteţi calea sigură spre viitorul nostru european, un viitor mai bun, mai modern, mai demn. Vă doresc succese la examenuld e bacalureat, este primul vostru examen serios în viaţă care vă va ajuta să întelegeţi responsabilitatea pe care o aveţi în a vă alege profesia de mai departe.

Vouă dragi elevi vă doresc o vacanţă frumoasă şi reuşită. Să reveniţi cu noi forţe şi dorinţă de a studia. Mulţumesc dragilor profesori, dragilor căclăuzitori, pentru profesionalism, pentru răbdare şi înţelege, care an de an reuşesc să ducă la bun sfîrşit misiunea unui an şcolar. Nu în ultimul rînd, sincere mulţumiri şi numai urări de bine părinţilor voştri, care vă sunt alături, care vă oferă sprijin şi întelegere şi care vă visează cu profesiile cele mai frumoase în faţă. Succese tuturor şi o vacanţă cit mai frumosă”