Pe data de 12 iulie, 2023 la Ungheni a avut loc vizita de monitorizare anuală în cadrul proiectului „Reabilitarea infrastructurii de transport in regiunea transfrontaliera Ungheni-Iasi, în vederea fluidizării traficului către punctul de trecere a frontierei Sculeni”,1HARD 3.1.22, finanțat de către Uniunea Europeană, prin instrumentul european de vecinătate, Programul Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020.
Ofițerii de proiect din cadrul BRCT Iași au verificat corectitudinea implementării proiectului, stadiul de progres și actele emise în procesul achizițiilor.
La ședință au luat parte vicepreședinta raionului dna Tatiana Lazar, managerul de proiect Violeta Petre, managerul financiar Natalia Gurău.
Grupul de lucru a efectuat și o vizită la obiectul reparat- drumul de ocolire- str. Industrială, Gh. Crestiuc, Ion Creangă, Oleg Ungureanu.
Concluziile sunt bune, toate activitățile se derulează conform planului, abateri nu sunt, infrastructura rutieră este reparată conform proiectelor și în termenii stabiliți.