În prima zi a expoziției Tourism & Travel Expo am prezentat cu mândrie standul raionului Ungheni cu zonele Casa Mare și cea a producătorilor/prestatorilor locali – Crama Mircești, Bahmut Club, Vinăria Ungheni, oferta hotelieră și de alimentație din raionul Ungheni.
Gospodinele din comuna Măcărești au muncit cu sârguință câteva zile ca să prezinte gastronomia locală, de la pâine ritualică la bunătăți sărate și dulci. Am fost vizitați de reprezentanți ai Ministerului Culturii, Agenției de Investiții, Moldexpo, USAID, ANTRIM, APIT, mai multor județe din România, unui șir de prestatori de servicii turistice și mulți vizitatori. Concluzie: eforturile au fost apreciate de oaspeți și comisia de concurs, urările de bine pentru cei din Ungheni fiind transmise prin panoul de binețe!
Urmează încă 3 zile de expoziție pe parcursul cărora vom povesti cu mult drag despre patrimoniul nostru. Iar sâmbătă, 08 aprilie, ora 12.00, Ansamblul de dans popular din s. Măcărești și Grupul de lăutari al Palatului de cultură din mun. Ungheni vor prezenta publicului un fragment din nunta ca la Măcărești.
Cu siguranță, evenimentul va contribui la promovarea patrimoniului turistic al raionului Ungheni, ne va aduce oaspeți și noi prieteni!
Nu în ultimul rând, ne va inspira din exemplele frumoase ale tuturor participanților la expoziție!
Vă așteptăm cu nerăbdare!