În data de 15 iulie curent fost desfășurată ședința de totalizare a proiectului Local Bond, cu participarea reprezentanților autorităților locale și antreprenorilor din: Ungheni, Ștefan Vodă, Cimișlia și Chișinău.
LOCAL BOND a avut drept scop consolidarea abilităților antreprenoriale în regiuni, prin crearea și dezvoltarea comunităților antreprenoriale locale, interconectarea comunităților naționale cu cele internaționale. Proiectul a pus accentul pe mentalitate, prin schimbul de experiență cu practicienii americani, prin educația incluzivă și colaborarea cu facilitatori locali din diferite regiuni ale Moldovei.
Pe parcursul a unui an, au avut loc instruiri on-line pentru antreprenori, intâlniri cu oamenii de afaceri din Carolinina de Nord, SUA, a fost elaborat un sondaj al mediului antreprenorial, elaborate profilele raioanelor, o platformă on-line de comunicare și promovare a producătorilor locali.
Proiectul a fost implementat de GEN Moldova, cu susținerea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, parteneriatul Carolina de Nord-Republica Moldova. Parteneri locali: Primăria Cimișlia, Asociația „Cimișlieni de Pretutindeni”, Consiliul Raional Ungheni, Asociația Locală de Turism din Ungheni, Consiliul Raional Drochia, Centrul de Resurse Drochia „Universul”, Primaria Ștefan Vodă, Asociația Băștinașilor din Ștefan Vodă.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane stând jos şi persoane în picioare